Random Chitchat 2018
#11
Yeah, there's a lot of development in Minecraft and too little in Cuberite Sad

We're in for a terrible rewrite:
https://github.com/mrkite/minutor/issues...-372810068
Reply
Thanks given by:
#12
I've tried the 1.13 snapshot 18w16a, and I'm rather surprised. First, it's pretty unstable, how could have they botched up so many things that worked well before? Such as shift-click in the furnace UI. And the client very often stumbles, puts back two blocks I've just dug, then removes them again. On the functional side of things, is it just me, or are there waaaayy less ores? I've been mining like crazy and I've got only 2 diamonds so far, normally I'd have at least a full stack by this time. Iron is rather sparse, too, and I can see the coal ore pockets are about half the diameter of the old ones (meaning 1/8 of the coal amount).

Also, I've noticed that Windows builds haven't been working since January, and no-one pinged me. Since I've uninstalled all MSVC versions except for 2017, it wouldn't've worked even if I did run the Jenkins agent. Working on that now...
Reply
Thanks given by:
#13
The builds are working again.
Reply
Thanks given by: NiLSPACE , Cl1608Ho , Bond_009
#14
(05-01-2018, 07:01 AM)xoft Wrote: I've tried the 1.13 snapshot 18w16a, and I'm rather surprised. First, it's pretty unstable, how could have they botched up so many things that worked well before? Such as shift-click in the furnace UI. And the client very often stumbles, puts back two blocks I've just dug, then removes them again. On the functional side of things, is it just me, or are there waaaayy less ores? I've been mining like crazy and I've got only 2 diamonds so far, normally I'd have at least a full stack by this time. Iron is rather sparse, too, and I can see the coal ore pockets are about half the diameter of the old ones (meaning 1/8 of the coal amount).

Also, I've noticed that Windows builds haven't been working since January, and no-one pinged me. Since I've uninstalled all MSVC versions except for 2017, it wouldn't've worked even if I did run the Jenkins agent. Working on that now...

I believe the ore issue was fixed in a recent snapshot.
Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread: 1 Guest(s)